Список форумов Форум крюингового агенства Hellespont Форум крюингового агенства Hellespont

FAQFAQ   ПоискПоиск   ПользователиПользователи   ГруппыГруппы   РегистрацияРегистрация 
 ПрофильПрофиль   Войти и проверить личные сообщенияВойти и проверить личные сообщения   ВходВход 

Horny girl getting nailed

Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Форум крюингового агенства Hellespont -> Работа сайта
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
sarahventtern

СообщениеДобавлено: Чт Окт 15, 2009 1:41 pm    Заголовок сообщения: Horny girl getting nailed Ответить с цитатой

She begins to toss her head side to side, and even wiggles her hips a bit against me each time we come together. We begin to wobble side-to-side a bit, the knuckles on my right hand turn white as I fight to keep my grip on the thin I-beam. "Woah, woah, baby, stop a bit," I yell. Vici, barely hearing me through her ecstasy, slowly reigns herself in and settles back against me.

I slowly start again and we get back to a good rhythm like before. A few minutes later I can tell Vici is close to cumming. She screams out "ohhhhh," "ohhhhh," with each small thrust, her voice echoing down the chasm below. Just as she is getting close, Vici tries to slide her legs out a bit wider to allow me deeper inside of her. I can hear the scrape of her shoes against the concrete.
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов Форум крюингового агенства Hellespont -> Работа сайта Часовой пояс: GMT + 2
Страница 1 из 1

Перейти: